1000+ Tamil Boy Name List A To Z​

Tamil boy names starting with J

  1. Jagannathan (ஜகன்னாதன்) – Lord of the world (உலகின் இறைவன்)
  2. Jayesh (ஜயேஷ்) – The winner, the victorious one (வெற்றியாளர்)
  3. Jayaraj (ஜயராஜ்) – King of victory (வெற்றியின் ராஜா)
  4. Janak (ஜனக்) – Father of Sita, king of Mithila (சீதையின் தந்தை, மிதிலாராஜா)
  5. Jeevan (ஜீவன்) – Life, living (உயிர், வாழ்வு)
  6. Jayanth (ஜயந்த்) – Victorious, one who is victorious in battles (வெற்றி பெற்றவர்)
  7. Jaswanth (ஜஸ்வந்த்) – Glorious, one who is famous and celebrated (புகழ்பெற்றவர்)
  8. Jagadish (ஜகதீஷ்) – Lord of the universe (பொதுவான உலகின் இறைவன்)
  9. Jagan (ஜகன்) – World, universe (உலகம்)
  10. Jayakumar (ஜயகுமார்) – The victorious prince (வெற்றியாளர் குடியரசு)
  11. Jayan (ஜயன்) – Victorious, one who conquers (வெற்றி பெற்று முடிக்கும்)
  12. Jayakrit (ஜயகிரத்) – One who brings victory (வெற்றி அளிக்கும்)
  13. Jasdeep (ஜஸ்தீப்) – Light of glory (புகழின் ஒளி)
  14. Jashwanth (ஜஷ்வந்த்) – Full of glory (புகழின் நிறைவான)
  15. Jeevith (ஜீவித்) – Life, the one who gives life (உயிர் வழங்கும்)
  16. Jambavan (ஜம்பவான்) – A character from the Ramayana, the bear king (இராமாயண பாத்திரம், கரடி மன்னன்)
  17. Jayasurya (ஜயசூர்யா) – Sun of victory (வெற்றியின் சூரியன்)
  18. Jayanthasri (ஜயந்தாஸ்ரீ) – Victorious and divine (வெற்றி மற்றும் தெய்வீகமான)
  19. Jagatpal (ஜகத்பால்) – Protector of the world (உலகின் பாதுகாவலர்)
  20. Jayadev (ஜயதேவ) – God of victory (வெற்றியின் இறைவன்)
  21. Jatinder (ஜடிந்தர்) – The eternal one, one who is strong and indestructible (நிகராதி சக்தி உடையவர்)
  22. Jivansh (ஜிவன்ஷ்) – Part of life (உயிரின் பகுதி)
  23. Janesh (ஜனேஷ்) – Lord of the people (மக்களின் இறைவன்)
  24. Jeevendra (ஜீவேந்திரா) – King of life (உயிரின் ராஜா)
  25. Jalindra (ஜலிந்திரா) – Lord of water (நீரின் இறைவன்)
  26. Jagath (ஜகத்) – World, universe (உலகம்)
  27. Jatish (ஜதீஷ்) – God of the earth (பூமியின் இறைவன்)
  28. Jayanthesh (ஜயந்தேஷ்) – Lord of victory (வெற்றியின் இறைவன்)
  29. Jashan (ஜஷன்) – Celebration, victory (வெற்றி கொண்டாட்டம்)
  30. Jayamohan (ஜயமோகன்) – The one who brings victory (வெற்றி தரும்)
  31. Janith (ஜனித்) – Born, birth (பிறப்பு)
  32. Jeevendra (ஜீவேந்திரா) – King of life (உயிரின் ராஜா)
  33. Jagannath (ஜகன்னாத்) – Lord of the world, another name for Lord Vishnu (உலகின் இறைவன், விஷ்ணுவின் பெயர்)
  34. Jayaraman (ஜயராமன்) – The victorious Rama (வெற்றி பெற்ற இராமா)
  35. Jagadeesh (ஜகதேஷ்) – King of the world (உலகின் மன்னன்)
  36. Jalan (ஜலன்) – Water (நீர்)
  37. Jayapalan (ஜயபாலன்) – Protector of victory (வெற்றியின் பாதுகாவலர்)
  38. Jaisal (ஜெய்சல்) – Victorious (வெற்றி பெற்றவர்)
  39. Jagashree (ஜகஸ்ரீ) – Glory of the world (உலகின் புகழ்)
  40. Jaiwant (ஜெய்வந்த்) – One who is victorious (வெற்றி பெற்றவர்)
  41. Jadish (ஜாதிஷ்) – God of the clan (குடும்ப இறைவன்)
  42. Jeyaraj (ஜெயராஜ்) – King of victory (வெற்றியின் ராஜா)
  43. Jayanthan (ஜயந்தன்) – One who brings victory (வெற்றி தருபவர்)
  44. Jivan (ஜீவன்) – Life, living (உயிர், வாழ்வு)
  45. Jugal (ஜுகல்) – A couple, paired together (இணைந்தவர்கள்)
  46. Jasson (ஜாஸ்சன்) – A unique person (ஒரு தனித்துவமான மனிதன்)
  47. Jaison (ஜெய்சன்) – A variant of Jason, healer (சிகிச்சையாளர்)
  48. Jalal (ஜலால்) – Greatness, splendor (பெருமை)
  49. Jagannathesh (ஜகன்னாதேஷ்) – Lord of the world (உலகின் இறைவன்)
  50. Jayabalan (ஜயபாலன்) – The victorious ruler (வெற்றி பெற்ற ஆளுநர்)
Sharing Is Caring:

Leave a Comment